НаселениеQëllimet eksperimentale në disa planeteve mund të rigjenerohet lloje të ndryshme të vetëdijes, shumë prej të cilave mund të jetë e huaj për njëri-tjetrin. zakonisht, Kjo është për shkak të nivelit të ulët të llojeve ndërluftuese, ajo është mjaft e zakonshme për grupe të ndryshme të mikrobeve. Nëse ndonjë prej tyre për të kapur mbi “froni i mbretit” – mos hezitoni për të përdorur të gjitha burimet e disponueshme në grindje e tyre. Kështu ngritje prodhimi rilind qeniet avancuara në pozicionin front-line për të shkatërruar ato për hir të tekave të tyre në luftën embrion.

Në disa universe janë numër mjaft të madh të llojeve të ndryshme ndërgjegjshëm. Dhe ka mes tyre të tillë, që zhvillojnë. :) Ka nga ata, që “zhvilloj” për shkak të teknologjive të vjedhjes nga ato, që zhvillon.

Ku disa nga planetet në të njëjtin interval kohor mund të jetë jo vetëm ekzistojnë në dimensione të ndryshme, Ka nivele të ndryshme të zhvillimit, Ka lloje të ndryshme të ndërgjegjes, Nuk janë furnizime të ndryshme të pushtetit, por periudha në thelb e ndryshme të kohës. për shembull, pavarësisht nga ngjashmëria e jashtme të organeve, në hapësirën e një të botës mund të zhvillohen në të njëjtën kohë shumë krijesa nga larg dhe afër Galaxy, zhvillimi i ulët i ekzistuese, një banor i së kaluarës, një banor i të Ardhmen, Consciousness grimcat mundshëm pulson, Shpata apo arma e fundit, lumi, liqen, det, mikrobet Soznanie, Stardust, pjesë e orbitës elektronike, Ndërgjegja pajisje teknike, ndërtesa ose struktura, Programi i lajmeve, Soul modifikuar, Vetëdija e një asteroidi dhe opsione të tjera. Në këtë, çdo qytetar i botës ka tiparet karakteristike të individit për të.

Çfarëdo Fatet në planetin vdekjes, por kujdes më të mirë të parë, për shkak të përkryer të kryer detyrat e tyre, e cila përcakton kohën e zbatimit.

Shumë kriminelë të kërkuar për të shfrytëzuar konfuzionin sipërfaqësor për fitim. Duke qenë më të vetëdijshëm se të tjerët, ata kanë tendencë për të provokuar iluzionin e randomness dhe shpresës në ndërgjegjen e të tjerëve. Me tradhtisë pakonceptueshme, vjedhin burimet biologjike të trupit, zvogëlimin e kohëzgjatjes së jetës së njerëzve lokal dy ose tre. Në këtë rast, ata kanë guxim të pohojnë, që është rezultat i natyrës pashmangshme dhe kalimtare të ekzistencës, mbi të cilat pamjen e tyre dhe të përpiqen.

Për vrasjen e popullsisë së planetit nën maskën e vdekjes natyrore, vjedhjeve, Life Energjisë, përgjegjësia e vrasësit, Sëmundjet mendore të cilat duhet të trajtohen me anë të Hapësirë ​​ajrore Mjekësisë.

sketch muzikore.

eduard Artemyev – Vajza dhe delfinët.

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество