kohë

Космос Частная СобственностьAi i sjell yjet nga qielli,
fërshëllen – moon dridhen;
Por, kundër ligjit të kohës
shkenca e tij nuk është e fortë.

( Pushkin. Ruslan dhe Lyudmila)

Koha gjithmonë vjen pa paralajmërim. Ajo nuk thotë asgjë për askënd, dhe nuk ka pas, kur ajo e sheh të arsyeshme. ૐ ╬ Koha po mbaron…

“qen femra”

Рука

Vdekja e një gruaje. Kjo është shenja
Në pëllëmbën e juaj, të rinjtë.
sytë Dol! lutem! ruhem! armik
Qëndron në mesnatë.
◪◩ Dashuria – vetëm. plagë – shpejt. ◩◪

hapësirë

КосмосMos tregoni Star – nuk e di nëse:
që, pse, e cila tregon, për të përmbushur të gjitha.
Kjo është anije kozmike jonë dërguar në fluturim,
Për të parë saktësisht se ku këngën e Cosmos Black.

(Mumiy Troll, ose diçka si ajo)

Kozmosi është asgjë, por të energjisë. E gjithë kjo sillet, konvertuar, konvertuar, i përmirësuar. i pranishëm ( ( ( ✭ ✭ ✭ Cosmos ✭ ✭ ✭ ) ) )

!#№;”%?* Emri im nuk do të tingëllojë * # $ ^%& si, megjithatë, dhe tuaj…

kosmos alfa omega 8 infinities gold

kosmos 8 infinities

Këtu ss.. O!?
Se duhet të jetë e tillë CHERNYAGO utvorit?!!!

informacion, Tani ju e dini, Ajo ndryshon pikëpamjen tuaj të tërë të botës formuar para, dhe kjo është e krahasueshme vetëm me hapjen e kozmosit reja Lexo më shumë

Планетарная помощь

Përshëndetje любимые! ^)
^^^^^^^^^^^^^^^^
После достаточно продолжительных размышлений было принято судебное заключение и сейчас будет оглашено решение относящееся к несанкционированной хозяйственной деятельности на Планете tokë.

Вся мудрость univers
скрыта в каждом i saj миллиметре
- не зачем желать слишком многого,
kur vendim находится прямо перед тобой.

Пролог.
********
Всем известно, что дела в правительственных кругах Lexo më shumë

10 лет сайту БеСКоНеЧнОгО КоСмОсА

КоСМоС НаМ, ДрУзЬя!

Сегодня исполнилось 10 лет с момента появления сайта БеСкОнЕчНыЙ КоСМоС в сети интернет, megjithëse, мне кажется, что должно быть 11.

Идея БеСКоНеЧнОгО КоСмОсА оказалась на столько полезной и привлекательной, что за это время у нас появилось огромное количество подражателей повсеместно, правда все они ничего не смыслят в КоСмОсЕ и БеСкОнЕчНоСтИ, но им успешно удается обманывать свою публику.

Происходит много всего интересного, много изменений в Мире, которые проводит БеСкОнЕчНыЙ КоСМоС. ndoshta, скоро вы не узнаете этот Мир. При удобном случаеряд вопросов будет освещён.

Так как состояние медицины крайне плачевное: ничего не лечат – nuk përjashtohet, что придется оказывать помощь нуждающимся. Но это зависит от наличия свободного времени.

Сегодня погода должна быть хорошейнаслаждайтесь. :)

Fillimi i fundit

Pra, ne mori për të fundi i kjo epoka ЛжИ dhe РаБоТоРгОвЛи, которая началась, për 6000 vjet më parë. përshtypje, që ajo do të më vonë, por, me sa duket, ajo I vendosur për të marrë iniciativën.
Vetëm të kërkuar për të thënë, që iS fillim fundi i.

Në çdo rast,, të gjithë, që e donte hapësirë dhe ata, që mbrohet dhe mbron e tij interesat, të marrë në të mirë të mundshme botë. mund të them: ” në zot gji”. Edhe në qoftë se ata “aktivistët” sepse ju nuk e dini apo dyshoni.

Me rastin e Fitores!

cuditerisht. Më parë, njerëzit mbrojti atdheun e tyre, dhe tani për të mbrojtur pronën e multi-colored nazistët. Ushtria në disa vende (për shembull, me një popullsi prej 15 milion. njerëz) në një masë të tillë kalbur, Çfarë nuk mund të identifikojë kush është miku, dhe kush është armiku.

Paraardhësit tanë mbrojti atdheun e tyre: dru, lumi, dete, tokë, natyrë, hapësirë. dhe tani “mbrojtësit” mbroj “princat bizele” , bashkëpunëtorët e tij, nagrablennoe pronën e tyre, “Kashchei pavdekshëm” dhe “mbeturina”, blerje atdheun e tërë shkatërruar.

Lexo më shumë

Një letër të qeverisë ruse (Federata Ruse)

+++Një kopje të korrespondencës të Qeverisë Federatës Ruse (Federata ruse)+++
***********
Përshëndetje.

State tuaj (Federata ruse) Ajo i jepet mundësia për t'u bashkuar me Perandorinë e Cosmos Infinite në një vullnetare, vullnetare.
Më shumë detaje në lidhje me strukturën dhe anëtarët e hapësirave janë të cekura në dokumentin. Dokumentet e nevojshme i janë bashkangjitur në letër. Lexo më shumë

dashuri për …

Dashuria për njerëzit e bën një person të dobët.
Dashuria e kozmosit e bën një person të fortë.

Dashuria mund të bëjë një person shumë i dobët,
Lexo më shumë

pa dyshim

Mos hezitoni: i shkëlqyer
qëndroj.

“bota çdo Lexo më shumë

Në Polin e Veriut

“A nuk heqë dorë në artin e tij: dritë rrugën për të tjerët.”
Lexo më shumë

Ekonomikon

Космическая красотаJu ëndërr e Lirisë?
Pse ju mendoni rreth saj?
Pasha me vdekje në kopsht
(në punë, në fabrikë)
Ndërsa mbikëqyrur ty
ekonomi “derra”.

Në një hapësira mjaft të mëdha, përfshin një shkallë të lartë të lirisë së Sjelljes, ekziston një tundim të mashtrojnë Nature, dhe, squeezing jashtë të mirë të të gjithë hapësirën në dispozicion, hedh “Produktet e funksioneve të veta vitale” për pronarët e një pjesë të madhe Lexo më shumë

KGB dhe mating

Солнце отвернулосьKjo nuk është e dukshme edhe në filma:
Ju jeni në pushtet dhe ju …

Në vendet e vogla me një popullsi prej, zakonisht, në 20 miliona, status special kanë një shërbim sekret. Për shkak se ata përballen askush nuk e di, ons magjike, i pabesueshëm, pakapshëm dhe gjithmonë Lexo më shumë

Kthehu lartë