wektu

Космос Частная СобственностьDee lintang saka langit,
kang Peluit – rembulan ndhredheg;
Nanging marang hukum wektu
ilmu iku ora kuwat.

( Pushkin. Ruslan lan Lyudmila)

wektu tansah rawuh tanpa warning. Iku ora ngomong apa-apa kanggo sapa, lan ana banjur, nalika sumerep Pas. ૐ ╬ Wektu mlaku metu…

“asu wadon”

Рука

Ing pati saka wong wadon. Iki tandha
Ing lontar ing Panjenengan, muda.
mata Dol! ndedonga! ati-ati! mungsuh
Stands metu ing tengah wengi.
◪◩ Love – mung. tatu – cepet. ◩◪

papan

КосмосAja ngomong Star – ora ngerti yen:
sing, kok, kang nuduhake, kanggo ketemu kabeh.
Sing spaceship kita dikirim menyang pesawat,
Kanggo ndeleng persis endi song of Cosmos Black.

(Mumiy Troll, utawa kaya iku)

Cosmos apa-apa nanging energi. Kabeh iki revolves, diowahi, diowahi, apik. saiki ( ( ( ✭ ✭ ✭ Cosmos ✭ ✭ ✭ ) ) )

!#№;”%?* jeneng ora muni * ^% # $& carane, Nanging, lan Panjenengan…

kosmos alfa omega 8 infinities gold

kosmos 8 infinities

Kene ss.. O!?
Sing ana sing arep CHERNYAGO kuwi utvorit?!!!

Alexa, Saiki ngerti, Iku owah-owahan kabeh tampilan donya kawangun sadurunge, lan iku iso dibandhingke mung karo bukaan saka Cosmos anyar Waca liyane

Diwiwiti saka Akhir

Supaya kita tak mburi iki jaman ЛжИ lan РаБоТоРгОвЛи, которая началась, bab 6000 taun ago. kesengsem, sing iku bakal mengko, nanging, ketoke, iku Aku mutusaké kanggo njupuk inisiatif.
Cukup wanted kanggo ngomong, sing wis serangn mburi.

Ing kasus,, kabeh, sing tresna papan lan sing, sing nglindhungi lan nglindhungi kang kapentingan, njaluk menyang sing paling apik donya. bisa ngomong: ” kanggo Gusti Allah bosom”. Malah yen padha “pejuang” sing ora ngerti utawa Suspect.

nganyari

Пока что отменяются все вынесенные ранее ПрИгОвОрА, hubungane ЖиВыМ СуЩеСтВаМ.

Ing wusana Victory!

strangely. Sadurunge, wong mbelo tanah air, lan saiki kanggo nglindhungi properti saka multi-colored Nazi. Tentara ing sawetara negara (contone, kanthi populasi 15 yuta. wong) kanggo kuwi ombone rotten, apa ora bisa ngenali sing kanca, lan sing mungsuh.

leluhur kita mbelo tanah air: kayu, kali, segara, bumi, alam, papan. lan saiki “pertahanan” nglindhungi “panggedhe kacang” , henchmen kang, nagrablennoe properti, “Kashchei langgeng” lan “sampah”, Buyout kabèh kelairan numpes.

Waca liyane

Layang kanggo Pemerintah Rusian (Federasi Rusia)

+++Copy of Correspondence saka Pemerintah Federasi Rusia (Federasi Rusia)+++
***********
Hello.

State Panjenengan (Federasi Rusia) Iku diwenehi kesempatan kanggo nggabungake Kakaisaran saka Infinite Cosmos ing sukarela-sukarela.
More details about struktur lan anggota saka spasi referensi ing document. Dokumen perlu sing ditempelake huruf. Waca liyane

tresna kanggo …

Tresna kanggo wong ndadekake wong sing kuwat.
Love kosmos ndadekake wong kuwat.

Love bisa nggawe wong sithik banget,
Waca liyane

tanpa mangu

Aja ragu-ragu: sarwa
tetep.

“donya saben Waca liyane

Ing kutub utara

“Aja menehi munggah ing seni: cahya cara kanggo wong.”
Waca liyane

Ekonomikon

Космическая красотаNgimpi saka Merdika?
Apa sira mikir bab iku?
Pasha pati ing Taman
(ing karya, ing pabrik)
Nalika ngawasi kowé
ekonomi “babi”.

Ing spasi cekap gedhe, melu jurusan dhuwure kamardikan saka tumindak, ana kang bisa nggodha kanggo ngapusi Nature, lan, squeezing metu paling apik kabeh papan sing kasedhiya, uncalan “produk saka fungsi penting dhewe” menyang pamilik saka gedhe Waca liyane

KGB lan kawin

Солнце отвернулосьIki ora bakal ditampilake malah ing film:
Sampeyan lagi ing daya lan sampeyan …

Ing negara cilik kanthi populasi, biasane, kanggo 20 mayuta-yuta, status khusus duwe rahasia layanan. Amarga padha ngadhepi ora ana kang mangerténi, ons Piandel, temenan, angel dipahami lan tansah Waca liyane

Ing baris geni

nalika “kéwan sehat mental” nyerang saka kabeh bagian samping, lan “ayu” “sampurna” “materi biologi” holed munggah ing bushes konco wong, ing pangarep-arep ngenteni wayahe nalika iku dadi langit sing Waca liyane

bali ndhuwur