imageoh! Si mirë për të parë ju, në krahët e tua,
Kur frika juaj, përkëdhelur veten, ju thotë.
dhe ju, shikuar veten, të ndjehen të tuaj i vërtetë madhësi.
dhe, tregon fillimet e të menduarit, anon në pamje:
Se pa marrë parasysh se çfarë ju mund të luajnë stil:
mikrob – Vlera juaj i vërtetë dhe madhësia…

vrimë e zezë. formacion.

rast 1.

черная дыраçdo matje karakteristike të përshtatshëm emocional shkallë. Dhe në këtë rast,, Në qoftë se vetëdija e i ri Peace shpërthen në kohë nuk më i lartë – pastaj për shkak të mungesës së trajnimit dhe të mos kesh informacion Fuqia e nevojshme e skeletit, ai e thyen përmes brendësi të emocionale Scale Botës së Re. Një i ngjashëm ndërgjegje humbin veten, bëhet vetë sajen, bie jashtë realitetit objektiv. Kjo është për shkak të faktit, që emocional Shkalla e dimensioneve fqinje ndryshojnë, si dhe “vëllim” dhe “zonë”. Mungesa e përgatitjes krijesa në jetë në hapësirë ​​me një numër të madh të matjeve ka prekur seriozisht shtetin njerëz. Me fjalë të tjera, “kokërr” World of dimension dy, thyer në botën e tre dimensione, mund të bëhen “vrima e zezë“, Pushim i madh emocional shkallë, rënë mbi ta “kokë”.

черные дыры каналыnjë të tillë vrimë e zezë Ajo përfaqëson pakërkuar Sphere channel karmike development Race, ose nuk ka, lidh tre hapësirën dimension dhe hapësirën e dy dimensione. Përmes të cilit energjia jetë Tre-dimensionale bota fillon të rrjedhë në dy-dimensionale botën. Për shkak të paqëndrueshmërisë së krijesave informacionin skelet kanë miratuar tashmë një formë të, si vrimë e zezë. Por në qoftë se në dy-dimensionale botën energji mjaft – Ajo vetëm mbulua. Kështu, një krijesë e tillë shërben si një i quajtur: “vrimë e zezë“. Një proporcion i ngjashëm me ndërgjegje ndërgjegje mikrobet.

Raste të tilla janë trajtuar shumë të thjeshtë – këto Qenie duhet të dërgohen në shtëpi të tyre i lindur botë. karma – nuk janë lodra.

rast 2.

“vrimë e zezë” është formuar në rastin, kur ka një dështim të Qenieve ndërgjegjshëm (kokrra) më vete i brendshëm sasia e energjisë. dmth. për manifestimet sipërfaqësore. kurs, para së gjithash ekziston refuzimi apo kufizimi i Shumë të Lartit dridhje, për shkak të vidimostnoy tyre uselessness, Kostot afatgjata energji Ide për zbatimin e nivelit të lartë (nga pikëpamja e krijesave). Pas veprimet e tilla lejohen – situata zhvillohet mbi gishtin e madh: nuk është një braktisja mëtejshëm i Shumë të Lartit dridhje, e atyre që ishin në dispozicion të. Kur është fjala për i pari nivel( shtresë. Ne kemi atë i kuq ) kjo do të thotë, se për këtë kohë I ngritur çështjen e mbijetesës së specieve. Dhe në qoftë se në këtë situatë pikëpamja herë të zgjedhur vlerat sipërfaqësore – Shiko të gjithë të bëhen “vrima e zezë”. Pas pikëpamja merr formën vrimë e zezë – Ai tashmë mendon vetëm për “Kudo që është të pres off Energjisë?…” Natyrisht, një situatë e tillë nuk mund të vijnë nga asgjëja: baza e ngjarjeve të ngjashme gjithmonë qëndron disa antinatyror “fetar” mësim (spiritualiteti false), hyjnizoj, si rregull, kënaqësi. Dhe fun ai është i mbuluar nga fjalë të ndryshme: dashuri, sinqeritet, bujari, plotësinë, ndërgjegjësimi, Will hyjnore…lista është e pafund :) Është e rëndësishme për të kuptuar, ajo është e përfshirë nën vellon e emrave “kënaqësi”, e cila është në një natyrore natyrë vetëm një prej komponenteve të sipërfaqes e çdo proces. Kështu të tilla krijesa Përfaqësuesit e botës tre-dimensionale janë përfaqësues dimensionale botë ose më pak. Me fjalë të tjera, Procesi reverse ngjitja – Kjo Fall. dhe, ndryshe Ngjitjes, Ky proces është shumë e dhimbshme, dhe kjo përfshin të gjitha aspektet e Ngjitjes kundërt: në vend të vuajtjes hare, Në vend që të akumulojnë humbje, Vdekja në vend të jetës, tallje (fshehur pas nuk ekziston “mirësi”) вместо Сострадания. В подобных случаях становится возможным наблюдать ситуацию, në të cilën ndërgjegje Underworld janë në organet e Botës Epërme, dhe kjo është kundër ligjeve të natyrës.

Zakonisht në Natyrore zhvillim ndërgjegjësimi ndodh, ku ka një rritje të vetëdijes në një nivel më të lartë gjenezë, atëherë me vetëdije të rritet dridhje trupi dhe trupi mutating shpejtë, duke lëvizur në nivelin e të qënit, Ndërgjegja e cila është e lidhur tashmë – ky proces është quajtur Ascension – ajo gjithashtu është vullnetin hyjnor – posaçërisht për këtë të ngritur si formave të jetës. Vetëm në raste të tilla mund të ndihen Gëzimi i Brahman: Foshnja kuptimin e mirëfilltë të gëzimit dhe Nirvana.

Të gjithë ata që kryejnë akte në kundërshtim Voznesenyyu – kryer Original Sin, Ata do të shkojnë kundër kryesore të një Brahman. Me këtë nuk përfshin vetëm ato raste, në të cilën nuk është i detyruar me qëllim që të mëkatojë në kurriz të naleplennoy False realitet, ose dhunë, por një humbje i brendshëm Sasia e energjisë në raste të tilla, ende, është. Si pasojë, nuk është një proces sputtering i shpirtit, e cila nuk është asgjë tjetër përveç shkatërrimit të ndërgjegje.

Siç kam thënë se nuk ka asgjë të re, dhe një informacion i tillë mund të gjenden në çdo mësimdhënie natyrore. por! Ju jepni dikush shikoni informacionin saktësisht të sakta? udhëheqësit tuaj të theksuar këtë në vëmendjen tuaj? A ata shikojnë për faktin e, ju për të zhvilluar, Apo është vetëm fjalë boshe?

vrimë e zezë. pajisje.

Ndryshe nga kokrra vrimë e zezë ajo përfaqëson “flluskë”, brenda të cilit proceset ndodhin kaotike, lidhur me hyrje llak atë Energjisë jetë. Shell i flluskë është shkatërruar grurit. Ajo duket si kjo, se elementet e parë të ish-kokërr holistik Consciousness sipërfaqe të veshura “vrima”. “vrimë” – sepse tërë energjia furnizuar me jetën si strukturë bie në më të ulët shtresa Realitetit, të cilat janë botëve me pak matjeve, për shembull. Kështu energjia është thithur prapa. ndryshe nga kokrra, e cila është aromatik dhe prodhon një numër të flakët, “vrimë e zezë” Ajo ka një sipërfaqe tokësore, e cila ka tendencë të jetë plotësisht e qetë. Sapo vrazhdësi sipërfaqe bëhet zero – kjo ndërgjegje zhduket tërësisht, dhe breshëri flluskë. Me fjalë të tjera, ka një vetë-shkatërrimi i plotë.

Në atë që është shprehur në smoothness e sipërfaqes? në, ky proces mendimi, ndryshe nga kokrra, nuk ka asnjë vonesë, është e mundur në praninë e reagimeve pre-konservuar, ndonjë përgjigje një për të gjitha rastet, që dëshmon, që ndërgjegje jetët i mëparshëm, se nuk është e përfshirë në procesin e mendimit, ai refuzon për të menduar, ajo mohon situatën modifikuar, nga natyrë për zhvillimin e vet, që thotë se, ajo refuzon jetoj…sorrowfully. sipërfaqe vetëm të qetë sugjeron, se mendja pranon vetëm informacion lineare, jolineare ajo nuk mund të përballojë. Natyra gjithmonë krijon situata të tilla, të cilat janë të dukshme për zhvillimin ndërgjegje. Nëse vetëdija është e ndjeshme ndaj ndryshimeve të vogla dhe të parëndësishme, situata të modifikuara – Ajo do të zhvillohet pa probleme, nuk ka goditje të mëdha dhe fatkeqësitë nuk ndodhin. por në qoftë se ndërgjegje thotë një mprehtë dhe nganjëherë, madje, ndryshimi kundërta në situatën, admiruar atë në stil:” oh! si hyjnore! Më pëlqen këto kontraste!” – le të përgatitur arkivolin dhe thonjtë: Natyra e ka bekuar “kontrastet” mjaftueshëm.

natyror Pajisja Worldwide puna e përafërt është bërë vetëm ata, të cilët janë në gjendje të vini re një ndryshim dramatik (“kontrast i madh”), dhe subjekt me, të cilët janë në gjendje për të bashkëvepruar me i hollë strukturat. ata, që vërehet një kontrast të madh, në gjendje për të kuptuar strukturën gjobë dhe objekte Botërore Subtle, në përshkrimin e ndonjë botën e padukshme të objekteve që do të perceptohet si “pun budalla”, për shkak të faktit, se ata nuk janë në gjendje të ndjehen apo të imagjinohet të tilla (Transcendentnyh) objekte, Objekte të tilla janë për ta kuptuar vetëm zhvillimin si të mjaftueshme të ndërgjegjes. në këtë vrimë e zezë nuk është në gjendje për të rregulluar elementet përbërës, objekte transhendente sipas tyre natyror situatë. Në raste të tilla, ata lehtë mund të bie në ujdi pjesë kryesore dhe aksesore, duke theksuar në të njëjtën kohë: “ajo është vetëm e vërteta e vërtetë dhe të tjera nuk është e”, ose “e vërteta nuk mund të jetë e njëjtë”, etj. Ata thjesht nuk e shohin nevojën objekt. Kjo duhet të merret parasysh kur kemi të bëjmë.

Black Hole përbëhet nga një vrimë fytyrë, që kontrollon shtresa sipërfaqësore pulverizim ndërgjegje. Kjo quhet “Wolf në veshje të deleve”. Në kushtet e proceseve mendore mund të konsiderohet, që në procesin e të menduarit vrimë të zezë është në gjendje të përdorin një deri në dy sferat, zakonisht, dhe më pak se gjysma. Nëse situata ndodh, në të cilën atomizuar mbi sipërfaqen bluar kokërr Ajo vjen në veprim si një të plotë sferë – ajo bëhet i vetëdijshëm për veten: atë që ajo – është një ish- kokërr. Pastaj ai fillon të mbledhësh grurin, Nëse kushtet janë të favorshme. Në këtë kontrolluese vrima e tij gjithmonë shikuar, shkalla e spërkatje lidhja drithi ishte më pak se uniteti. Kjo është situata me të dy njëkohësisht ndodhin ngjarjet vrimë nuk pranon, nuk e kuptojnë plotësisht. Por njeriu i zakonshëm është e lehtë për të kuptuar situatën, përbërë nga tre ngjarjeve njëherësh ndodhin. Të tilla si Lenini famëkeq:”Mëso mësojnë të mësojnë”, më të lehtë: Unë jam mësuar të eksploruar mënyra për të mësuar. ndonjë vrimë e zezë mendoj, kjo është vetëm një grup i fjalëve. Të gjithë ata kanë tendencë për të gjykimeve Lineariteti në opsionet butonin PUSH. Сама дыра непосредственно представляет собой минус одну сферу и более – është e nevojshme që të shikojmë në rrethanat. deklaratat janë të vërteta, se bimët “intelekt” më i madh se “vrima”.

vrimë e zezë. racion.

Çfarë mund të dëshironi të vdekur? i mundshëm jetoj. Problemi i vetëm është, se një jetë e tillë mund të jetë vetëm një i vdekur… Black Hole nuk është në gjendje për të grumbulluar energjinë e jetës (jetoj përshtypjet) nga përreth botë, për arsyet e cekura më lartë. Si rezultat i kësaj ajo është në kërkim për të në tjetrin, dhe përdor për këtë skllavëruar ndërgjegje, Elementet e copëtuar të cilat mbulojnë sipërfaqen e vrimë. vrimë e zezë ha përshtypjet, dhe për të marrë ato duke përdorur një shumëllojshmëri të sistemeve të para-përgatitura. i parë, kurs, është zhytur dhe spërkatje vet aksioneve, dhe pastaj hapi gojën e vet mbi rezervat strategjike Përshtypjet tjera dush (Ndërgjegjeve). Me fjalë të tjera, ata qëllimisht të pranojë një situatë të tillë, në të cilën mbulohen përshtypjet Shower tjera (Ndërgjegjeve), ul çmimet e tyre. Dhe pas këtyre proceseve, zakonisht, njerëzit normalë ndjehen zbrazëti. Ne jemi të bindur se, që ju vetë mund të na tregoni një shumë të situatave të ngjashme. Në shumicën e rasteve manipulimet e tilla janë që, që njerëz tha, Ne jemi treguar më intime, gjëja më e çmuar në shpirtrat e tyre, pas së cilës vrimë e zezë këto shpifjeve “vlerat” një ton të produkteve të mbeturinave dhe të zvogëlojë rëndësinë e “ar“, Një njeri të kërkuar për të hequr qafe, ajo që e bën atë të lumtur. Unë jam duke u përpjekur për ta bërë atë më të ngjashme me të, që është e vrimë e zezë, shkalla e degradimit, rastsenivaya njerëzit pakapshëm si copa e mishit, të aftë për kryerjen e disa funksionet, dhe duke pasur energjinë e jetës, kështu që nevoja për të vrimave të zeza. Rezerva prova pluhur energji ajo është e, se një vrimë e zezë nuk e mbani mend të kaluarën e tij, dhe momentet ndritura. Në qoftë se ju tregoni atyre situatë të ngjashme me atë të, që ishte në të kaluarën, por më shumë i besueshëm (në aspektin e “e qytetërimit”) – Black Hole zgjidhni falsifikim.

Metodat e trajtimit.

Të gjitha metodat e trajtimit është, për të mbledhur grurin mbrapa: rivendosur atë.
1. Dërgoje në të kaluarën në mbizhvillimin, e cila lejoi shkelje të, por para se ju duhet të jepni një sharje, se ata nuk janë bërë të njëjtin gabim.
2. Përpara për matjen me një presion më të ulët emocional shkallë. Kushtet në të cilat ndodh formimin e drithërave, dhe zhvillimi i mëtejshëm i natyrshëm.
3. ulur atë ndërgjegje në shtresën e thellë, në të cilën një gabim. Me situatën ose situatave të detyrojnë të shkoni të vetëm dhe për të gjetur zgjidhjen e tyre natyrore.
4. Prerë të gjitha burimet e të ardhurave energji, të cilat janë donatorët. Lini mund të natyrshme: ushqim, ujë.
5. Zhyt atë në pasiguri dhe indiferenca, privojë ndonjë ndihmë nga jashtë dhe mundësinë e gjiri i huaj fruta, не давая ей никаких решений и помощи. Это вынудит ее начать мыслить самостоятельно.

Në çdo rast, ju keni nevojë për të krijuar kushtet, në të cilin presioni emocional shkallë venitje, dhe spërkatur kokërr Ajo ka mundësinë për të mbledhur në një formë natyrore të vjetër.

Ajo duhet të mbahet mend, se për formimin e një vrimë e zezë (vrimë e zezë) Cikli i jetës së nuk është e mjaftueshme. Formimi i qëllimshëm merr njëqind mijë apo një milion Earth vjet. për :) .

E pra, në të vërtetë frikë prej tyre nuk ka kuptim: ata janë mikrobet pafuqishëm, të cilët vetëm mund të mashtrojë (Zonat minus pronës) dhe budalla. Numri i tyre nuk është shumë e madhe: nga dy deri në dhjetë për qind të popullsisë së përgjithshme planet. Dhe kjo nuk është vetëm të pasurit, Edhe pse pjesa më e madhe e tyre janë në këto qarqe. Ta themi thjesht, ju duhet të shikoni në situatën më vete dhe të komunikojnë.

vrimat e zeza.

Ju nuk keni nderuar, Ne nuk do të vjen keq me ju dhe ne jemi indiferent për të vërtetë. Kjo është vetëm një tip i bërë për ju. Të gjitha metodat e mësipërme është i aftë për të punuar për të rivendosur shpërndara kokrra. Dhe mënyra të tjera që ju nuk do të gjeni. Ju nuk ndihmojnë Tablets, injeksione, kimi, dhe të pakuptimta të tjera. më shumë, meqë ra fjala, Ju mund të përdorni furrën shkrin, por kjo është përtej jetës. edhe pse ne, kurs, dyshim, ju do të fillojnë për të rivendosur shpirtrat e tyre: lehtë për ju për të vrarë një çift të duzinë jetoj Njerëzit dhe thith jashtë energjinë e tyre të jetës, se gyrus trazim, të cilët kanë një linjë. Ju shikoni se si përfundoi keq me negociatat Natyrore dridhje: duhet të jetë në duart e qetë, në vend të kësaj gyrus. Ju keni të njëjtën gjithë rrugën përreth….

PS”Zeus”c

Por ekipi ynë është dhe Perëndia juaj,
Por adhurojnë në gjunjë e tyre
ju nuk mund të.
A, siç e dini veten, ai Darkness i errët dhe ndritshme Sveta
(Në këtë rast, e njëjta nuk është e dukshme).
Dhe e shihni ju, se për të mos të nderuar në sytë e tij.
kënga juaj këndohet, dhe njohja nuk mund të gjeni ju…
Por ajo që mund të ju lënë të kuptohet në ndërgjegjen e tij?…

dokumentuar: shkarko space
Shpërndarë në përputhje me Marrëveshja e përbashkët Space.


Общение в Космосе Космос Сотрудничество