Archive for the ‘bukti’ Category

KGB lan kawin

Солнце отвернулосьIki ora bakal ditampilake malah ing film:
Sampeyan lagi ing daya lan sampeyan …

Ing negara cilik kanthi populasi, biasane, kanggo 20 mayuta-yuta, status khusus duwe rahasia layanan. Amarga padha ngadhepi ora ana kang mangerténi, ons Piandel, temenan, angel dipahami lan tansah Waca liyane

Ing baris geni

nalika “kéwan sehat mental” nyerang saka kabeh bagian samping, lan “ayu” “sampurna” “materi biologi” holed munggah ing bushes konco wong, ing pangarep-arep ngenteni wayahe nalika iku dadi langit sing Waca liyane

Devoizm

ДэвыSaben titah ngembangaken sesuai karo standar dhewe. Malah tanpa ngerti utawa kang weruh saka iku, Kang siklus pembangunan ana sabenere amarga mbutuhake standar iki. Waca liyane

investasi

Suicide- Yagéné kowé padha miskin?
- amarga bodho.
- Lan apa kowé padha bodho?
- amarga miskin.

(kawicaksanan rakyat Belarusian)
$$$ Фундамент инвестиционных богов. $$$ Читайте дальше

Antitsivilizatsiya

Iku prasaja.

☼ ૐ 卍 Кто породил Антицивилизацию? ☼ ૐ 卍

kadadosan

Происходящееkraton ndhredheg. leluhur
rame.
Rahasia kothong. melak-melak
padha ngomong.
Mili soar ombak pengin,
keno kilat kawentar.

✪ ╬ Открыть Любовь и Космос ╬ ✪

Prinsip panguwasa dipeksa

МолнияSampeyan nganggo apik
lan, mbokmenawa, East.
Nanging Lightning Blue
Reeks mungsuh kanthi.
⊡ ● ⊡ ● ⊡ Любитьвсю жизнь прожить

karma

Карма. Невольница
Был нем. Вот, ревёт как зверь,
Спущенный курок Судьбы, врагу в дверь.

Втоптана Сама Любовь
- Пронзит Плачь.
Прольёт кровь
На высоком постуПалач.

(¯`’•.¸Любовь пропитывает Вселенную¸.•’´¯)

asas angger Otonomi

Автономияaku mati, aku mati,
Lan getih spurted
On waja stream amba.
Aku tangi munggah tho, maneh
Okinuv sampeyan jawata OKOM.

(Velimir Khlebnikov)

enslaving planet, alien pidana bisa miwiti kanggo njaluk munggah, sing ancaman serius saka terrorism bakal. teroris ( ( ( urip – Гармония ) ) )

Satanism

СатанизмТут Смерть гуляет по улицам всех перекошенных лиц.
Заметишь: кто прищуритсяисчезнет сразу же лик.
Иллюзий кровавая курица” – подсказывает Реализм.
Прокатится Смерть поулицам” – яйца снесет Сатанизм.

Сатанизм является боле путанной формой представления информации чем Антихристизм, но и более поздней ⊡ ⊡ но лучше Творить Любовь ⊡ ⊡

bali ndhuwur
 


bukti