Archive for the ‘gamblang’ Category

Devoizm

ДэвыSaben titah ngembangaken sesuai karo standar dhewe. Malah tanpa ngerti utawa kang weruh saka iku, Kang siklus pembangunan ana sabenere amarga mbutuhake standar iki. Waca liyane

Meditation Nonprobabilistic Kanthi No Jeneng. gamblang.

imagePengin menang akun liyane,
sing “patut” anyar pangenalan.
Kita uga nindakake papan pitungan,
Nalika ing nonprobabilistic semedi Untitled…:)

Yen sampeyan bends pangan,
ing meja, ing kursi, ing meja, utawa katelu.
A, bisa, map politik
- ati-ati: wong lagi diputer sampeyan. Waca liyane

bali ndhuwur
 


gamblang