Archive for the ‘karma’ Category

Ekonomikon

Космическая красотаNgimpi saka Merdika?
Apa sira mikir bab iku?
Pasha pati ing Taman
(ing karya, ing pabrik)
Nalika ngawasi kowé
ekonomi “babi”.

Ing spasi cekap gedhe, melu jurusan dhuwure kamardikan saka tumindak, ana kang bisa nggodha kanggo ngapusi Nature, lan, squeezing metu paling apik kabeh papan sing kasedhiya, uncalan “produk saka fungsi penting dhewe” menyang pamilik saka gedhe Waca liyane

KGB lan kawin

Солнце отвернулосьIki ora bakal ditampilake malah ing film:
Sampeyan lagi ing daya lan sampeyan …

Ing negara cilik kanthi populasi, biasane, kanggo 20 mayuta-yuta, status khusus duwe rahasia layanan. Amarga padha ngadhepi ora ana kang mangerténi, ons Piandel, temenan, angel dipahami lan tansah Waca liyane

privasi

Политика серьёзноNgimpi dadi sampeyan “king”.
Lan ing Stars langit.
Kisaran ndhuwur lemah karo singsot a
papan “kuku”.

Pati ing planet liwat wektu bisa mbentuk pamaréntahan, mbeta ancaman kanggo anane kabeh Planet. Waca liyane

Devoizm

ДэвыSaben titah ngembangaken sesuai karo standar dhewe. Malah tanpa ngerti utawa kang weruh saka iku, Kang siklus pembangunan ana sabenere amarga mbutuhake standar iki. Waca liyane

populasi

НаселениеTujuan eksperimen ing sawetara planet bisa regenerate macem-macem jinis eling, akeh kang bisa dadi manca kanggo saben liyane. biasane, iki amarga tingkat kurang saka jinis warring, iku cukup umum kanggo beda kelompok microbes. Yen wong kanggo njaluk marang “tahtané para raja” – ora ragu-ragu Waca liyane

Биология Тела

Биология ТелГде волк воскликнул кровью:
«Эй! Я юноши тело ем», -
Там скажет мать: «Дала сынов я».—
kita, старцы, рассудим, что делаем.

(Велимир Хлебников – “Война в мышеловке”.)

В медицине весьма не сложно установить взаимосвязь биологических особенностей организма с другими телами. Для понимания лучше всего рассматривать всякие явления подобного рода на примерах. ☸ Умей видеть информацию дальше☆•°*”˜

tantra

Тантраtantra – bebarengan badan ono gunane setunggal Astral.

Gumantung ing karakteristik tingkat organisme eling lan Development Kang bisa kanggo melu karo kahanan Tantroy cocok mesti. Padha uga salah siji sing djalmo transendental lan kurang. Gumantung ing kahanan. Waca liyane

peradaban

Kita King - Mukden, mobil - Tsushima,
Kita King - bloodstain,
Ing stench saka bubuk mesiu lan kumelun,
Kang atine - peteng. Waca liyane

lampus

SuicideAku chervonnoyu sorochkoy
bangga, squeezed udyla, -
Ing perang ing klambi bolongan.
mata mati sandi ngowahi titik ireng.

☸ Случайности закономерны ☸

“asu wadon”

Рука

Ing pati saka wong wadon. Iki tandha
Ing lontar ing Panjenengan, muda.
mata Dol! ndedonga! ati-ati! mungsuh
Stands metu ing tengah wengi.
◪◩ Love – mung. tatu – cepet. ◩◪

bali ndhuwur
 


karma